torstaina, heinäkuuta 07, 2005

Bikinit

Virkkasin sitten bikinit. Hullutus tuokin. Hämmästyttävää kyllä, ne sopivat melkein päällekin! Nyt tekisi mieli virkata enemmänkin, tilapäinen mielenhäiriö? Ehtisinköhän illalla laittaa kuviakin? Nykyään menee kasvimaalla lähes kaikki illat niin, että sisälle kerkiää vasta yhdentoista aikaan, eikä oikein enää jaksa konetta avata :-( Joululahjalistaa jo alustavasti mietiskelin eli suunnitelmissa aina löytyy. Joskus mietin, että taidan tykätä enemmän neuleohjeiden selailusta kuin itse neulomisesta. No, ehkei sentään. Kai.

5 kommenttia:

Kpupu kirjoitti...

Jotkut ovat maininneet, että nettiteitse leviää vaarallinen -plääh-tauti. Taitaa olla virkkaamisen kanssa nyt sama juttu.
Ja kyllä ainakin minulla käsitöistä haaveilu (=lehdet) on melkein yhtä hauskaa kuin käsityöt itse. Harmi kyllä, päälle iskee myös välillä masennus siitä, että kaikkea ei ole varaa (ajallisesti ja rahallisesti) tehdä... Nyt taas on vuorossa se aika jolloin haaveilen kaikennäköisestä... Katsotaan mitä toteutuu.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko huomannut, että Lankakori on kahteen kertaan Blogilistalla, toinen versio on nimellä Lankakorissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa jos sinulla onnistui tuo bikinien virkkaaminen. Minulla se homma meni melkoisen metsään. :(

Anonyymi kirjoitti...

Heh. Virkkausintoa täälläkin päin. Ehkä ilmassa on jotain muutakin kuin siitepölyjä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kasvimaalla vietettyä aikaa voi kätevästi vähentää siirtymällä kateviljelyyn... Se sopii ainakin tälläiselle laiskalle, joka suunnittelee kyllä ja alittaapa alulle, muttei jaksa koskaan viedä loppuun asti. Meillä on iso nurtsi, siitä saa kätevästi ruohosilppua katteeseen. Pari kertaa kesässä sen silpun kerääminen ja kasvimaan kattaminen on ihan eri luokan hommaa kuin jatkuva kitkeminen...

Ylijäävän ajan voikin käyttää haaveiluun ja suunnitteluun... Jos pystyisin toteuttamaan edes 1/10 kaikesta suunnittelemastani, niin eipä koskaan tarvitsis ostaa mitään valmiina...