maanantaina, kesäkuuta 27, 2005

Laskuri

Heh, löysin Lankakorin blogilistan Kuumalistalta. Sen kunniaksi sain vihdoin aikaiseksi asentaa tänne laskurin. Kuka täällä oikein käy??? Muutenkin blogi kaipaisi hieman ulkoasun muutosta, mutta taitanee jäädä syksyn sadeiltoihin. Asiaan: puuvillalankaa on puikoilla. Monilla puikoilla ja siitä syystä yksikään työ ei valmistu. Ja kesätoppia tekisi mieli. Sininen Savann ei osaa päättää, miksi haluaisi tulla. Aloitin huivia ja purin sen 20 cm jälkeen. Aloitin toppia ja totesin, että NIIN villaiselta näyttävä TOPPI on vain koominen, joten purkuun menee sekin. Ideoita?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käydäänhän täällä niinkuin muuallakin. Uudet jutut tsekataan heti ja vanhoja kaivetaan kun etsitään just sitä minkä joku joskus teki. Ja laskurista on ihan kiva seurata tilannetta.

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän Savannia vaivaa, mulla on ollut se tuolla laatikossaan (ostin oikein laatikonkin sitä varten...) eikä ole ollenkaan huudellut, miksi haluaa. Edes mallitilkkuun asti ei ole tahtonut. No, enpä niitä muutenkaan tee.

Hembu kirjoitti...

Hei, kivaa nähdä kuka käy! Jaksaa taas päivitellä tätä paremmin :-) Joo, Savann on kyllä hankala, ei edelleenkään hyvää ideaa siihen...

MysteryKnitter kirjoitti...

Minä en Savannia tunne...mutta ikävää jos se ei kerro miksi tahtoisi. Minullakin on tuolla lankoja jotka ovat tahtoneet vaikka miksi ajan kuluessa, mutta on minulla niitäkin lankoja, jotka vain ovat ja jöpöttävät vaiteliaina eivätkä hiisku mitään.