tiistaina, marraskuuta 01, 2005

Kehruukurssi

Minäpä opettelen kehräämään. Paikallinen kansalaisopisto oli ottanut kehruukurssin ohjelmaansa ja kun rukkikin järjestyi lainaan, niin nytpä on uusi harrastus löytynyt :-) Kurssia on vielä pari kertaa jäljellä ja alkaa näyttää vähitellen siltä, että saan jopa lankaa syntymään. Lähinnä kyllä efektilankaa, jossa siis muhkuroita mukana :-) Mutta kuitenkin... Villa on ihanaa pidellä, kädetkin rasvaantuvat samalla ja stressi katoaa. Suosittelen, ainakin kaikille lankafriikeille :-)

6 kommenttia:

KirsiÄr kirjoitti...

Onko kehruukurssi suosittukin? Millainen ikäjakauma? Minä yritän kyllä pitäytyä valmiiksikehrätyissä, ihan tilanpuutteenkin vuoksi.

Hembu kirjoitti...

Meitä on kurssilla viitisentoista, enkä yllätyksekseni ole edes nuorin vaan ehkä vasta kolmanneksi nuorin :-) Puolet tosin näyttää olevan eläkeiän paikkeilla, mikä ehkä oli oletusarvokin. Lanka-addiktio tuosta kyllä vaan pahenee, tilanpuute ei onneksi meillä ole vielä tullut vastaan (tai ehkä valitettavasti...)

Susanna kirjoitti...

Voi, kunpa täälläkin järjestettäisiin tuollainen! Kyllä mä yhden rukin johonkin saan mahtumaan, vaikka ulkovarastoon, ja voin sitten sormet kohmeessa sitä pyöritellä :D Varmasti on oikein hauskaa, ja aivan takuulla pahenee kaikki addiktiot ja uusiakin tulee...

MysteryKnitter kirjoitti...

Moi!
Halusin vain sen verran vinkata, että minäkin osaan kehrätä, vaikken olekaan tehnyt sitä aikoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan

Lampaat ja laamat ja alpakat.Mitkäs sen mukavampia eläinkunnan olentoja-ja niistä saatava villa.Keeuruun Ekokylässä tutustuin vähän lampaanhoitoon ruokintapuolelta, talkooviikoilla.Muutama vuosi sitten.Kehruu on kiinnostanut,nyt Maaseutumessuilta kyselin alpakanhoitajilta enempi aiheesta.Löytyi kehruukurssit.ja minä googletin ja löytyihän näitä.Kehruukilta ym.

Kehruuterveisiä.Ruoholahdenrannassa kurssi.Kaikin muin osin hyvä.Mutta hinta on melkoinen.Tieto ja taito sen arvoista

Terveisin

Tuula Mäkelä

Unknown kirjoitti...

Kiitos Kehruukillan kurssista,

löytyneekö täältä googlesta Muuta mielenkiintoista kehruu ja langankäsittelykurssin jatkoa.

pellavakurssiakin suunnittelimme.

Tein pieniä töppösiä tontuille ja maskotin lisukkeita kehrätystä villasta.Mut kyl mie rukin ja värttinän käyttöä harjoittelisin , ehkä kursseilla parempi mahdollisuus.

Hyvää joulunalusaikaa

Tuula M