keskiviikkona, maaliskuuta 30, 2005

Esittelyä

Tässä vaiheessa lienee kohteliasta kertoa jotakin itsestäänkin :-) Käsityöhullu olen ollut niin kauan kuin muistan. Ala-asteella tein ne pakolliset sukat ja lapaset, villapaidankin kudoin ja niitä sitten syntyi useampiakin kun alkuun pääsin. Sen jälkeen olen haalinut lankoja ja kankaita aina ja kaikkialta, joten materiaalia kyllä riittää, toteutuneita töitä on valitettavasti vähemmän. Tällä hetkellä neulominen tuntuu olevan kaikkein hauskinta, ompelu on jäänyt vähemmälle. Huovutus kiinnostaa ja nukenteko, mutta kun työnteko haittaa harrastuksia... Vanhan talon remontointi ottaa myös tällä hetkellä oman aikansa, vaikka onkin enemmän tuon toisen puoliskon harteilla. Jostain syystä kissat tuntuvat näissä piireissä olevan aika lailla yleisiä, "häntähäirikköjä" löytyy meiltäkin kaksin kappalein. Tasapuolisuuden vuoksi on myös kaksi koiraa, mutta ne eivät ulkotarhastaan pääse sotkemaan lankoja, onneksi. Tuttavapiiriin ei toista näin "hullua" kuulu ja siksi olikin ihanaa löytää netistä "vertaistukea"! Neulomisiin!

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mukavaa, kun lähdit joukkoon tummaan. Aurikoisia kevät päivä ! Ja Teretulemast !

Hembu kirjoitti...

Kiitos Hanna! Aurinkoista säätä myös sinne! Tämä joukko vaikuttaa mahtavalta!

Kristel kirjoitti...

Hauskaa saada lisää blogeja luettavaksi. ;) Oletko muuhun netissä toimivaan vertaistukeen törmännyt? Yahoossa toimii neulonta-sähköpostilista, lisätietoja täältä, ja sitten on webissä Ihan itse-keskusteluforum joka löytyy osoitteesta http://www.ihanitse.com.

Carita kirjoitti...

Tervetuloa mukaan ! Kiva kun on taas lisää luettavaa :)

Stricker kirjoitti...

Kivaa uusi blogi! Ja tämä bloggailu on tosiaan hauskaa puuhaa, itsekin olen vasta aloittanut. Blogien lukemisesta ja muista tukiryhmistä saa vaan aivan liikaa uusia ideoita ... ei meinaa aika riittää mihinkään muuhun :-).

Sanna Tallgren kirjoitti...

Tervetuloa vaan! Käy mun blogissa, siellä on nukke linkki sweetedolls, missä nuket on aika huimia! Kissoja löytyy multakin 2, samoin koiria ;)

Hembu kirjoitti...

Kiitos kaikille tervetulotoivotuksista! Täytyypä käydä katsomassa mainitut linkit.